21 juni 2021

Renault Trucks opent nieuw aanpassingscentrum in Blainville-sur-Orne fabriek

Op zijn productievestiging in Blainville-sur-Orne opent Renault Trucks een nieuw aanpassingscentrum. Zo willen zij inspelen op de specifieke behoeften van de klant in functie van de toepassingen waarvoor die zijn Renault trucks gebruikt.

De middelzware vrachtwagens van Renault Trucks, namelijk de D en D Wide kennen heel wat verschillende toepassingen. Of het nu gaat over distributie in de stad, vuilnisophaling of op de bouwwerf, bij elke toepassing zijn er specifieke eisen. Dit heeft als gevolg dat de trucks soms aangepast moeten worden om te voldoen aan die behoeften.

In de fabriek van Blainville-sur-Orne werd daarom een nieuw aanpassingscentrum geopend om nog beter te kunnen inspelen op de vraag van de klant. Afhankelijk van de toepassingen waarvoor jij je Renault truck gebruikt, kunnen nu specifieke aanpassingen gedaan worden nadat het voortuig van de band gerold is. Zo kan elke Renault truck gepersonaliseerd worden naar de wensen van de klant. Bovendien krijgt de klant een breder gamma aan oplossingen en verkort het ook de leveringstermijnen.

Vanaf nu zullen alle postproductie aanpassingen uitgevoerd worden in dit nieuwe aanpassingscentrum. Op deze manier kan bijvoorbeeld in real time de lading van de vrachtwagen berekend worden waardoor er ingespeeld kan worden op heel specifieke behoeften. De middelzware vrachtwagenexperts zullen er Renault trucks op maat maken door extra uitrustingen en accessoires of veiligheids- en comfortoplossingen voor de bestuurder toe te voegen. Daarnaast kunnen ze ook zware wijzigingen aanbrengen in de structuur van het chassis.

Dankzij dit nieuwe centrum kunnen alle activiteiten gecentraliseerd worden en kunnen de kosten en levertermijnen voor de klant geoptimaliseerd worden. In het aanpassingscentrum zullen de Renault Trucks D en D Wide Euro 3, Euro 5 en Euro 6 onder handen genomen kunnen worden voor de nodige aanpassingen.

Heb jij vragen over onze Renault Trucks en de mogelijkheden wat betreft gepersonaliseerde aanpassingen? Contacteer ons dan vrijblijvend via 050 31 29 21, info@milesbrugge.be of vul ons contactformulier in!

Pathoekeweg 27
8000 Brugge
West-Vlaanderen
België

VAT BE0445.914.740

T: +32 (0) 50 31 29 21

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.