23 augustus 2021

Ontdek de primeur van Renault Trucks op MATEXPO 2021

Dit jaar zal Renault Trucks opnieuw aanwezig zijn op MATEXPO 2021, de internationale vakbeurs voor bouwmateriaal. Je komt er alles te weten over de laatste nieuwe modellen en al hun specialiteiten.

Van 8 tot en met 12 september maak je kennis met Renault Trucks op MATEXPO 2021. Zij zullen aanwezig zijn op binnenstand 443 in Hal 4 van Kortrijk Xpo om de laatste nieuwe innovaties te ontdekken. Volgende modellen zal je er kunnen bezichtigen:

Renault Trucks T 520 Evolution High Sleeper

Deze truck werd in 2021 gelanceerd en zal op MATEXPO 2021 voor het eerst getoond worden in België. Deze truck maakt deel uit van de recente vernieuwingen voor het lange afstandstransport (T High en T) en de bouwsector (C en K).

Renault Trucks C 480 6×4 Optitrack

Deze truck is uiterst geschikt voor het bouw- en constructiesegment en heeft naast een inschakelbare hydraulische aandrijving op de voorwielen ook een zeer comfortabele en toegankelijke cabine, een overzichtelijk instrumentenbord en een geautomatiseerde versnellingsbak.

Renault Trucks Master Z.E. (100% elektrisch)

Ook deze volledig elektrische Master zal tijdens de vakbeurs te bezichtigen zijn. Deze Renault Trucks Master Z.E. heeft een laadvolume identiek aan dat van zijn dieselequivalent waarbij de lithiumbatterijen onder de voorstoelen geplaatst werden.

Kan je niet wachten om er zelf bij te zijn om al deze nieuwigheden te ontdekken? Dan hebben wij goed nieuws voor je. Via deze link kan je je gratis ticket bemachtigen om zelf kennis te maken met alles wat Renault Trucks te bieden heeft.

Heb jij nog vragen over het algemene aanbod van Renault Trucks of heb je vragen over een specifiek model? Contacteer ons dan vrijblijvend via 050 31 29 91, info@milesbrugge.be of vul het contactformulier in op onze website. 🧑🏼‍💻

Pathoekeweg 27
8000 Brugge
West-Vlaanderen
België

VAT BE0445.914.740

T: +32 (0) 50 31 29 21

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.