17 januari 2022

Maak kennis met het fantastische team bij Miles!

Graag wensen we jullie het beste toe voor 2022! Ondertussen is een nieuw jaar volgens ons de perfecte gelegenheid om ons team nog eens in de kijker te zetten. Het zijn namelijk zij die ervoor zorgen dat zowel voor als achter de schermen alles vlot blijft verlopen. Om hen te bedanken voor al hun inspanningen en om de sfeer binnen het team erin te houden, organiseren we met plezier een jaarlijkse teambuilding.

Onze laatste teambuilding ging door in de maand september. De boog moet namelijk niet altijd gespannen staan, dus beslisten we om voor deze 4e editie van onze teamdag naar de Westhoek te trekken voor een nostalgische Solex Experience. Een toffe ervaring waarbij we de nostalgie van vroeger nog eens konden beleven. De weergoden waren ons zeer goed gezind, de sfeer zit helemaal juist en de Picon nadien heeft nog beter gesmaakt. Op naar een 5e editie dus!

Intussen kijken wij alvast uit naar het nieuwe jaar samen met ons fantastisch team. Want ook dit jaar staan wij terug klaar om je een heel jaar van dienst te zijn. Wij helpen je met plezier verder in verband met de aankoop, het onderhoud of de herstelling van jouw Renault Truck. Voor meer vragen kan je steeds bij ons terecht via 050 31 29 21 of info@milesbrugge.be.

Pathoekeweg 27
8000 Brugge
West-Vlaanderen
België

VAT BE0445.914.740

T: +32 (0) 50 31 29 21

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.