21 februari 2022

Renault Trucks lanceert de nieuwe Trafic Red Edition

Renault Trucks streeft ernaar om hun aanbod steeds aan te passen naargelang de vraag van hun chauffeurs. Al meer dan 35 jaar proberen ze hun aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op de markt. Naar aanleiding van een toenemende vraag, besliste het merk daarom om dit jaar de nieuwe Renault Trucks Trafic Red Edition te lanceren.

Het doel van Renault Trucks? Voor elke professional een oplossing bieden voor zijn transportproblemen. Of jij nu actief bent in de (lange afstand) transportsector, constructie, distributie of leveringen, je vindt voor elke activiteit een geschikte bestelwagen of vrachtwagen. Om voor elke professional een geschikt voertuig te kunnen voorzien, besliste Renault Trucks om hun aanbod commerciële voertuigen uit te breiden met een nieuwe Trafic Red Edition.

Dit commerciële model is broodnodig door onder andere de enorme groei in de e-commerce sector, waar Covid19 natuurlijk een grote rol in gespeeld heeft. Deze sector heeft nood aan een commercieel voertuig dat gemakkelijk te gebruiken is, bijvoorbeeld in stedelijke contexten. Bovendien zal de Trafic Red Edition dit jaar nog gelanceerd worden. Het model zal voorlopig wel enkel beschikbaar zijn in enkele Europese landen, waaronder België en Frankrijk.

Met deze Red Edition stelt Renault Trucks haar expertise beschikbaar voor alle commerciële chauffeurs. Met deze Red Edition biedt de producent de klanten de garantie dat ze een aangepaste service sullen krijgen waaronder snelle service, 24/7 assistentie en het voorzien van een vervangwagen wanneer je voertuig tijdelijk geen dienst kan doen.

Kom je graag meer te weten over de Renault Trucks in ons aanbod of heb je nood aan advies tijdens je zoektocht? Neem dan vrijblijvend contact op via 050 31 29 21 of info@milesbrugge.be, wij helpen je met plezier verder!

Pathoekeweg 27
8000 Brugge
West-Vlaanderen
België

VAT BE0445.914.740

T: +32 (0) 50 31 29 21

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.