22 juli 2021

Leer alles over de nieuwe Renault Trucks T, T High, C en K!

Op 8 juli kon iedereen dankzij een digitaal evenement eindelijk kennismaken met de laatste nieuwe Renault Trucks modellen. De T, T High, C en K werden in hun volle glorie voorgesteld waarbij elk element tot in de puntjes toegelicht werd.

Renault Trucks noemt de komst van deze nieuwe modellen met veel trots een evolutie, aangezien het de grootste vernieuwingen zijn van het merk sinds 2013. Dankzij deze veranderingen zijn niet enkel het rijcomfort en het comfort binnenin de vrachtwagen geoptimaliseerd, maar ook de veiligheid en productiviteit.

Een gedurfd exterieur

Het exterieur van deze modellen kreeg een grondige update en kreeg een modernere stijl aangemeten. De koplampen werden verkleind en de nieuwe grill vooraan de vrachtwagen zorgt voor een stijlvol design. Zo is er ook meer ruimte voor de klant om hun eigen belettering te voorzien. Deze nieuwe look werd volledig in samenwerking met verschillende chauffeurs uitgewerkt om zo een uiterlijk te creëren dat afgestemd is op wat de klant nodig heeft of wil.

Verbeterd rijcomfort

Je rijdt comfortabeler dankzij het nieuwe stuur dat nog beter afgestemd kan worden op de rijpositie van de chauffeur. Daarnaast werden ook nieuwe modulaire zetels ontworpen die volledig afgestemd kunnen worden op jouw wensen. Bovendien werden ook de bergruimte en slaapruimte onder handen genomen om een optimaal comfort te voorzien.

Toegenomen veiligheid

Niet enkel meer veiligheid voor de chauffeur, maar ook voor hun lading en de andere weggebruikers. Zo wordt gebruik gemaakt van ledlampen om het natuurlijk licht meer te benaderen, ook hebben deze een langere levensduur dan gewone lampen. Verder zijn er nog heel wat opties zoals een veiligheidsslot, camera’s, sensoren enzovoort.

Verbeterde productiviteit

Al deze aanpassingen aan het uiterlijk van de vrachtwagens zorgen voor een betere aerodynamica waardoor het verbruik van deze modellen lager ligt. Ook het nieuwe cruise control systeem heeft hier een grote invloed op. De T en T High krijgen bovendien standaard klasse A banden die het meest efficiënt zijn. Daarbovenop werden ook enkele nieuwe serviceprogramma’s ontwikkeld om jouw gloednieuwe truck goed op te volgen en te onderhouden.

Wil je meer ontdekken over hetgeen deze modellen te bieden hebben? Bekijk dan alle info via volgende link: https://tckevolution.renault-trucks.com/nl

Heb jij vragen over deze nieuwe Renault Trucks? Contacteer ons dan vrijblijvend via 050 31 29 21, info@milesbrugge.be of vul ons contactformulier in!

Pathoekeweg 27
8000 Brugge
West-Vlaanderen
België

VAT BE0445.914.740

T: +32 (0) 50 31 29 21

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.