29 november 2021

Je rijdt nu nog verder met de nieuwe Renault Trucks Master Z.E.

Elektrisch is de toekomst. Dit is een feit waar we niet meer omheen kunnen. Ook de transportsector volgt deze trend geleidelijk aan waarbij er voor steeds meer trucks een elektrisch alternatief bestaat. De Renault Trucks Master Z.E. heeft intussen een nog groter rijbereik gekregen wat de overstap naar elektrisch een stuk gemakkelijker maakt.

De Master Z.E. werd in 2017 gelanceerd als de eerste Master met Zero Emission. Intussen heeft dit populaire model al heel wat veranderingen doorgemaakt om zowel het rijcomfort als rijervaring te verbeteren. De laatste nieuwe innovatie heeft ervoor gezorgd dat het rijbereik van deze 100% elektrische Renault Truck een stuk vergroot werd.

De Master Z.E. zal vanaf nu uitgerust worden met nieuwe 52 kWh-batterijen die het reële rijbereik van de truck verhogen naar 190 kilometer. Ervoor was de Master voorzien van 33 kWh-batterijen. Zeker voor het professionele transport en distributie in de stad zal dit het ideale werkinstrument worden. Bovendien zal de truck aan een snellader voor 80% opgeladen zijn na 2 uur tijd en volledig opgeladen zijn na 3 uur tijd.

Doordat deze versie van de Master geen emissie uitstoot, heb je steeds toegang tot stadscentra waar intussen heel wat verkeersbeperkingen gelden. Ook specifieke voorzieningen zoals achteruitrijcamera’s en een dodehoekspiegel zorgen ervoor dat je veilig en vlot door de stad kunt rijden.

De elektrische Master is intussen beschikbaar in 3 modellen: bestelwagen, chassis-cabine en laadvloer-cabine. Hierbij zijn er 8 versies beschikbaar met verschillende lengtes en hoogtes. Deze nieuwe Renault Trucks Master Z.E. met 52 kWh-batterij maakt dus deel uit van dit gamma en zal beschikbaar zijn vanaf de lente van 2022.

Kom je graag meer te weten over de elektrische veranderingen van Renault Trucks of lijkt een Renault Trucks Master de perfecte match voor jou? Neem dan vrijblijvend contact op via 050 31 29 21 of info@milesbrugge.be, wij helpen je met plezier verder!

Pathoekeweg 27
8000 Brugge
West-Vlaanderen
België

VAT BE0445.914.740

T: +32 (0) 50 31 29 21

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.