9 april 2021

De nieuwe Renault Trucks T & T High zijn er!

Groot nieuws! Renault Trucks lanceerde op 6 april 2021 de vernieuwde Renault Trucks T én T High. Via het simulatiespel Euro Truck Simulator 2 kan je de verbeterde vrachtwagens nu van kop tot teen ontdekken.

 

Beide trucks kregen een grondige update op vlak van comfort, veiligheid en productiviteit. Onder meer het interieurdesign, de rijpositie en de lay-out van de chauffeurscabine werden stevig opgewaardeerd. Dit alles kan uitvoerig ontdekt en getest worden in Euro Truck Simulator 2.

 

Wie het spel regelmatig speelt en sinds eind maart goed had opgelet kon al een glimp van de T en T High opvangen. In de virtuele Renault Trucks-concessies zaten de twee vrachtwagens verborgen onder een rode sluier.

 

Test nu virtueel de vernieuwde bestuurderscabine uit in de stad, op regionale wegen of op de autosnelweg en deel jouw rijervaringen met alle andere spelers op Euro Truck Simulator 2. Wist je dat er meer dan 9 miljoen actieve spelers zijn in de wereld? Je kan je ervaringen ook delen op sociale media met de hashtag #renaulttrucksrevolution.

 

Verder werden het brandstofverbruik, de CO2-uitstoot en de wagenbeschikbaarheid van de Renault Trucks T & T High geüpgraded. Op vlak van design merken we meteen de gemodifieerde komplampunits en grille, alsook de bumperpartij die nu wordt uitgevoerd in dezelfde kleur als de lak. Samen met de andere verbeteringen geeft dit de Renault Trucks een merkbare opfrissing.

 

Renault Trucks organiseert speciaal voor de lancering een internationale wedstrijd voor het beste ontwerp van de T High Evolution. De wedstrijd loopt tot en met 30 april. Dan wordt het winnende ontwerp gekozen door de teams van de Renault Trucks Design Hall! Alle informatie vind je via deze link.

 

Meer weten over de vernieuwde Renault Trucks modellen die in aantocht zijn? Contacteer ons vrijblijvend via 050 31 29 21, info@milesbrugge.be of vul ons contactformulier in!

Pathoekeweg 27
8000 Brugge
West-Vlaanderen
België

VAT BE0445.914.740

T: +32 (0) 50 31 29 21

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.